Reactie plaatsen

Reacties

Gerda KAESEMANS
4 dagen geleden

Deze voormiddag heel leerrijke wandeling gemaakt met de vier alpaca-mannen en Jostine. Om helemaal van te ontstressen. De dieren voelden zich duidelijk opperbest en wij ook. Veel uitleg gekregen over het gedrag en de aard van de beestjes. Proficiat aan Jostine dat je het welzijn van de wollige viervoeters vooropstelt. Doe zo voort.

Luc bove
een maand geleden

Zo mooi, zo rustig, zo diervriendelijk. Zo n lieve ontvangst. Prachtige omgeving. Wij komen zeker nog terug.

Dave Lindenbergh
8 maanden geleden

Hoi, zaterdag kom ik langs met de VW T2 bus voor de reunie (is al over gemaild). Zou ik zondagochtend een compleet ontbijtje kunnen boeken (dit heb ik ook al via de mail gevraagd)? Deze reactie is dus soort van dubbelop :-)
Groetjes
Dave

Familie Haak
9 maanden geleden

Zeer geslaagde alpaca wandeling gehad. Duidelijke uitleg over de alpaca's en genoten van de rust en natuur. Geweldig genoten van de gastvrijheid.

Oliver en Eline
9 maanden geleden

Wat een pareltje achter de dijk! Om hier aan te komen rijden, met open armen te worden ontvangen, wat een rust en vrijheid ervaar je bij deze familie. Unieke camper plek tussen de velden, natuur en op loop/fiets afstand van de Schelde. We zijn nog niet eens weg, maar weten nu al dat we terug zullen komen!

R. van Mansom
10 maanden geleden

Leuke eenvoudige plek met mooi uitzicht op de schepen die voorbij varen, zeer vriendelijk ontvangst door de eigenaresse, Terneuzen op kleine afstand. Helemaal TOP

Sinone van Meurs
een jaar geleden

Hi Jostine,
Zoals afgesproken hierbij de reservering voor 3 personen morgen voor de Alpaca wandeling;
Tot morgen, grtjes Simone

Manon en Thomas
een jaar geleden

Super gastvrije fijne camperplaats met toilet, wel je eigen douche gebruiken. Goede tips voor locale weetjes ontvangen. Heerlijk genoten van de hottub!

Ad en Annie
een jaar geleden

Eenvoudig maar zeer aangename CP; goed startpunt voor het bezoeken van Verdronken land van Saaftinge en Herwigepolder.
Mooi uitzicht op landerijen met reeën en jagende Kiekendief.

Audrey
een jaar geleden

Heerlijke plek, weids, reeën in de vroege ochtend. Jammer dat ik migraine kreeg anders had ik er nog meer van kunnen genieten. Zeker een plek om terug te komen.