Reactie plaatsen

Reacties

Dave Lindenbergh
4 maanden geleden

Hoi, zaterdag kom ik langs met de VW T2 bus voor de reunie (is al over gemaild). Zou ik zondagochtend een compleet ontbijtje kunnen boeken (dit heb ik ook al via de mail gevraagd)? Deze reactie is dus soort van dubbelop :-)
Groetjes
Dave

Familie Haak
5 maanden geleden

Zeer geslaagde alpaca wandeling gehad. Duidelijke uitleg over de alpaca's en genoten van de rust en natuur. Geweldig genoten van de gastvrijheid.

Oliver en Eline
5 maanden geleden

Wat een pareltje achter de dijk! Om hier aan te komen rijden, met open armen te worden ontvangen, wat een rust en vrijheid ervaar je bij deze familie. Unieke camper plek tussen de velden, natuur en op loop/fiets afstand van de Schelde. We zijn nog niet eens weg, maar weten nu al dat we terug zullen komen!

R. van Mansom
6 maanden geleden

Leuke eenvoudige plek met mooi uitzicht op de schepen die voorbij varen, zeer vriendelijk ontvangst door de eigenaresse, Terneuzen op kleine afstand. Helemaal TOP

Sinone van Meurs
9 maanden geleden

Hi Jostine,
Zoals afgesproken hierbij de reservering voor 3 personen morgen voor de Alpaca wandeling;
Tot morgen, grtjes Simone

Manon en Thomas
9 maanden geleden

Super gastvrije fijne camperplaats met toilet, wel je eigen douche gebruiken. Goede tips voor locale weetjes ontvangen. Heerlijk genoten van de hottub!

Ad en Annie
10 maanden geleden

Eenvoudig maar zeer aangename CP; goed startpunt voor het bezoeken van Verdronken land van Saaftinge en Herwigepolder.
Mooi uitzicht op landerijen met reeën en jagende Kiekendief.

Audrey
10 maanden geleden

Heerlijke plek, weids, reeën in de vroege ochtend. Jammer dat ik migraine kreeg anders had ik er nog meer van kunnen genieten. Zeker een plek om terug te komen.

Familie Nijhuis
10 maanden geleden

Wat een heerlijke plek om even tot rust te komen. Omdat er voor de kinderen zoveel leuke dingen te beleven waren, zoals een grote trampoline, speeltuintje, geiten, kippen, alpacas en paardjes, konden wij genieten van de rust en mooie Hollandse uitzichten. Jostine geeft je enorm het gevoel welkom te zijn. Helaas was het weer er niet naar om gebruik te maken van de hottub, maar dat zal zeker een volgende keer wel gaan plaatsvinden. Wij gaan zeker terug.

John en Wilma van Leeuwen
10 maanden geleden

We zijn bijzonder gastvrij door Jostine ontvangen. Een goede plek op beton, dus ondanks het herfstige weer geen mogelijkheid om weg te zakken. Gezellig met meerdere soorten dieren om je heen. De kleinkinderen konden heerlijk spelen in speeltuin en skelters. En voor een mooi mager prijsje! Kortom een aanrader!