Reactie plaatsen

Reacties

Chris Pennick
23 dagen geleden

Hallo, we reizen vanuit het VK in onze camper en vragen ons af of we op 10 april een nacht bij u kunnen doorbrengen. We zijn met z'n tweeën en twee brave honden (een spaniël en een kleine terriër), Lexi en Peanut.
Ik kijk ernaar uit iets van je te vernemen.

Cindy Dooms-Claeys
7 maanden geleden

Beste Jostine,

Is het mogelijk om in de maand augustus een picknick wandeling te reserveren met pip en puk? Mijn man is gek op ezels en dit zou toch echt wel een originele verrassing zijn☺️ ook onze zoon die autisme heeft zal dit helemaal te gek vinden. Ik hoor graag van jullie. Mvg Cindy

Audry Vonk
7 maanden geleden

Hoi hoi, Op 9-9-2022 gaan wij touwen en wilde graag onze trouwfoto's met de alpaca's. Is dit mogelijk ? Het zou leuk zijn als we met ze zouden kunnen wandelen. Ik hoor graag van jullie wat de mogelijkheden zijn.

Jolien
8 maanden geleden

Hallo Jostine,
Kunnen wij voor donderdag nog een staplaats reserveren bij jullie met onze van? Is het ook mogelijk om de sauna ‘s avonds te boeken alsook ontbijt voor vrijdag ochtend? Wij zijn met 2 volwassenen + 1 kind.

Bedankt alvast voor je reactie.

Mvg,
Jolien

Gerda KAESEMANS
9 maanden geleden

Deze voormiddag heel leerrijke wandeling gemaakt met de vier alpaca-mannen en Jostine. Om helemaal van te ontstressen. De dieren voelden zich duidelijk opperbest en wij ook. Veel uitleg gekregen over het gedrag en de aard van de beestjes. Proficiat aan Jostine dat je het welzijn van de wollige viervoeters vooropstelt. Doe zo voort.

Luc bove
10 maanden geleden

Zo mooi, zo rustig, zo diervriendelijk. Zo n lieve ontvangst. Prachtige omgeving. Wij komen zeker nog terug.

Dave Lindenbergh
een jaar geleden

Hoi, zaterdag kom ik langs met de VW T2 bus voor de reunie (is al over gemaild). Zou ik zondagochtend een compleet ontbijtje kunnen boeken (dit heb ik ook al via de mail gevraagd)? Deze reactie is dus soort van dubbelop :-)
Groetjes
Dave

Familie Haak
een jaar geleden

Zeer geslaagde alpaca wandeling gehad. Duidelijke uitleg over de alpaca's en genoten van de rust en natuur. Geweldig genoten van de gastvrijheid.

Oliver en Eline
een jaar geleden

Wat een pareltje achter de dijk! Om hier aan te komen rijden, met open armen te worden ontvangen, wat een rust en vrijheid ervaar je bij deze familie. Unieke camper plek tussen de velden, natuur en op loop/fiets afstand van de Schelde. We zijn nog niet eens weg, maar weten nu al dat we terug zullen komen!

R. van Mansom
2 jaar geleden

Leuke eenvoudige plek met mooi uitzicht op de schepen die voorbij varen, zeer vriendelijk ontvangst door de eigenaresse, Terneuzen op kleine afstand. Helemaal TOP