Reactie plaatsen

Reacties

Ad en Annie
15 dagen geleden

Eenvoudig maar zeer aangename CP; goed startpunt voor het bezoeken van Verdronken land van Saaftinge en Herwigepolder.
Mooi uitzicht op landerijen met reeën en jagende Kiekendief.

Audrey
een maand geleden

Heerlijke plek, weids, reeën in de vroege ochtend. Jammer dat ik migraine kreeg anders had ik er nog meer van kunnen genieten. Zeker een plek om terug te komen.

Familie Nijhuis
een maand geleden

Wat een heerlijke plek om even tot rust te komen. Omdat er voor de kinderen zoveel leuke dingen te beleven waren, zoals een grote trampoline, speeltuintje, geiten, kippen, alpacas en paardjes, konden wij genieten van de rust en mooie Hollandse uitzichten. Jostine geeft je enorm het gevoel welkom te zijn. Helaas was het weer er niet naar om gebruik te maken van de hottub, maar dat zal zeker een volgende keer wel gaan plaatsvinden. Wij gaan zeker terug.

John en Wilma van Leeuwen
een maand geleden

We zijn bijzonder gastvrij door Jostine ontvangen. Een goede plek op beton, dus ondanks het herfstige weer geen mogelijkheid om weg te zakken. Gezellig met meerdere soorten dieren om je heen. De kleinkinderen konden heerlijk spelen in speeltuin en skelters. En voor een mooi mager prijsje! Kortom een aanrader!

Ann De Poorter
9 maanden geleden

Heerlijk om zomaar in de polder lekkere produkten te kunnen kopen.
Dankjewel voor jullie aanbod

Mariëlle Sparreboom
10 maanden geleden

De zelfgemaakte jam van paardenbloem, vlierbloesem banaan en sinaasappel smaakte verrukkelijk.

Peter Van der Zanden
10 maanden geleden

Heerlijk die Zeeuwse wafeltjes. Als tip misschien nog vlaggetje bij de standplaats later wapperen zodat het van verre opvalt dat je daar zeker moet afstappen als je passeert.